Follow Me

від Різдва до Різдва



By  Myzzza     вівторок, січня 06, 2015    Мітки:,,, 

Любі мої, по-перше хочу вас привітати з переходом у новий 2015 рік. Вже минулий, був важким і трагічним, але водночас він став роком єднання сердець та душ. Роком неймовірної волі української наповненої повітрям свободи.
Як я писала в минулорічному різдвяному привітанні (китайці таки щось знають ), блакитний коник дуже справедлива тваринка - енергійна, витривала, часто нетерпляча. Вона любить трудівників і поважає почуття свободи. Як на мене, коняка не зрадила свого козака і поросле бур'янами поле дуже добре зорала. Тому, вангую, читаючи у китаїців про синю дерев'яну козу!
Зоране та добре полите кров'ю українське поле ми обов'язково засіємо найкращим насінням, збережемо зростаючи плоди від шкідників і ворогів та виростимо родючий, прекрасний садочок. На осінь зберемо перший врожай. Хто мріє народити нову Україну, ті обов'язково стануть батьками!!!

А на свята хочу нам всім побажати щирості та тепла від оточуючих нас людей, незламної віри в те, що ми все зможемо, невмирущої надії, та всеохоплюючий любові! Щоб в цому році ми народили нові твори, нові ідеї, нові досягнення та купу діточок! Здійснення мрій та багато-багато чудес! Перемоги, миру та злагоди нашим родинам та нам з вами!

Ну і на десерт, прожиті дні у фото, від різдва до різдва у проекті 12 Days of Christmas


1. Tree 

2. Star

 3. Jingle 


4. Birth 

5. Gift 

6. Decorate 

7. Silent Night 

8. Toy 

9. Feast 

10. Joy 

11. Wrapped 

12. Indulge.

Любіть Україну, бо тут навідь Христос двічи народжується! Славімо його!

© Myzzza

All contents of this blog are subject to copyright. You may not copy, dissemination (including by copying to other sites and resources on the Internet) or any other use of the information and facilities without prior authorization.альтернативный текст

3 коментарі:

  1. Оля, дякую за гарні, просто чудові! вітання! Все здійсниться, обов'язково!!!
    і за казкову чарівну атмосферу - ДЯКУЮ! :) Христос ся рождає!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за влучні привітанння! Христос народився!

    ВідповістиВидалити
  3. Неймовірно щедрі,зворушливі привітання!
    Оля, навзаєм, зі святами!
    миру, щастя, добробуту і статків!

    ВідповістиВидалити

myzzzadreams. На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Translate