Follow Me

Новорічне свято



By  Myzzza     понеділок, грудня 29, 2014    Мітки:, 


Хух! Наше перше новорічне свято в садочку вже позаду. Це було хвилюючи)
Для початку нам дали завдання зробити зимову поробку. Так як ми не шукаємо легких шляхів, то цього разу пішли далі ніж аплікація) Ліпнина наша символізує янгола, яка вдіта у сніжну одежину з сонцем на голові, та звичайно ж зі звірюганом наступного року- синім баранчиком)
Тепер вона мешкає у нашому садочку, така собі подруга для нашої Осінньої феї.



А ось з костюмом було складніше. Задовго до свята, ми з Макаром обговорювали ким би він хотів бути, побажання його змінювались від людини павука до сірого вовка. Ми їздили по магазинах, приміряли одежини і все якось не могли зупинитися на одному. За день до свята вирішили, шо буде він Пан Коцький, маска кота та всі інші штуки в нас були, але увечорі наше маля нам заявляє, що буде він ковбоєм і крапка. Припливли... Добре шо моя шляпа йому підійшла, а ось решти одежи не дуже знайшлося, тому джинси з дощиком відтепер є атрибутом кожного справжнього українського ковбою))))
Насправді, незнаю як дорослі, а ось діти його були взахваті. Може тому шо в нього був пістолет?)

На осіннє свято ми віршика не осилили вивчити, навідь я не спромоглася його запам'ятати. А от тут нам підфартило. Дуже швидко запам'ятали і всім розповідали, а коли настав час Х... "А мама казала, шо він торчить мені подарунок і шоб його подарувати він за мною підглядає, і вдень і вночі. І взагалі без віршика мені його не віддасть. Ще головне шоб не забудь, шо дідуган глухий трохи і розповідать голосно. Хм, старий і кволий, а під Gangnam Style таке з бабою Ягою видавали. Блін, якійсь він стрьомний" - мабудь думала моя дитина, дивлячись на діда мороза з під лоба, не повертаючи до нього голови. 
Руденька білка, зайченя 
І лисичка й вовченя.
У ліску, біля пенька,
Ліплять всі сніговика


Мені дуже сподобалось свято, всі дорослі риготали, діти раділи, співали та танцювали. Нашим молодим вихователькам величезний респектище! Ніякої тобі "в лесу роділась йолочка". Все дуже сучасно, все зрозуміло дітям. Наприкінці всі всім побажали перемоги, миру і квітучої України у новому році та заспівали діти пісню Наталки Май "З Новим Роком, Україна"

Любіть Україну, вона святкова кожного дня!

© Myzzza

All contents of this blog are subject to copyright. You may not copy, dissemination (including by copying to other sites and resources on the Internet) or any other use of the information and facilities without prior authorization.альтернативный текст

4 коментарі:

  1. із-за бурхливої фантазії синочка - мамі горе) Добре викрутились з ковбоєм, був крутим перцем! Дякую за розповідь і фото, цікаво читати.
    З наступающими святами! Миру нам!

    ВідповістиВидалити
  2. Який він прикольний був на святі!) Та і принцеси там теж нічого, є на кого задивлятись)

    ВідповістиВидалити
  3. Оля, цікаво читати Твої і синові враження від свята!
    Мамуся, мабуть, розпирало від гордості! ;-))
    Рада, що Вам свято сподобалось!
    Як з освітленням в залі? Фото всі вдались?

    ВідповістиВидалити
  4. Насміялась :) Не уявляю, що б з такими дитячими фантазіями робила мама, у якої руці не золоті!

    Фотографії чудові, відсутність "йолочки" у дитячих головах також на краще.

    ВідповістиВидалити

myzzzadreams. На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Translate