Follow Me

"Имя, сестра, имя!"



By  Myzzza     четвер, грудня 04, 2014    Мітки: 

Народжена випадково досі не набула ім'я та просить вашої допомоги.

Знайшла у своїх ескізиках намальований колись портрет жіночки з затертим обличчам. Папірчик валявся у мене на столі і не звертав на себе уваги) Допоки в мене не сталася телефонна розмова і він не потрапив до моїх рук. Коли я закінчила розмовляти, виявилося що я панянці забинтувала лице олівцем... це викликало цікавість. Надовго не відкладаючи, аби не перегоріло, я сіла вдихати у неї кольорове життя, а ось дати їй ім'я так і не спромоглася. Допоможите?

© Myzzza

All contents of this blog are subject to copyright. You may not copy, dissemination (including by copying to other sites and resources on the Internet) or any other use of the information and facilities without prior authorization.альтернативный текст

6 коментарів:

  1. Муззо!! Величезне дякую за конвертик, було неймовірно приємно його отримать! То ти вже поштарем підробляєш?? Моєму подиву і захопленню не було меж!
    Дякую за подаруночки, їх так багато і всі такі хорошенькі. ДЯ-КУ-Ю!

    Твої малюнки змушують думати. Гарно виконаноно.
    ,,, Та, що дивиться серцем.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нема за що, Марина) В мене просто є поштовий голуб ;)

      Видалити
  2. Я б назвала цю картину "Свобода слова". Або "Сучасна юстиція". В мене все у політичний бік.)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ох, думаю на нашу теперішню юстицію це точно не схоже, наша якраз одним оком дивиться де більше баблосів, та й носом їх запашок відчуває.)))) А про політику ми донедавна помилялися, думаючи шо є політика, а є життя. А це невід'ємно, бо від неї і залежить наше життя!

      Видалити

myzzzadreams. На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Translate