Follow Me

Liebster Blog Award



By  Myzzza     пʼятницю, листопада 14, 2014     

Ну шо, приймаю естафету Liebster Blog Award від приборкувачки голки та ниток Юлії та її бложику Semklita's stitch.
По-перше правила: відповісти на питання блогера, який вам надіслав нагороду, нагородити 11 блогів, у яких до 200 ПЧ, повідомити їх про нагороду та задати свої 11 питань нагородженим.


1. Що вас підштовхнуло, надихнуло вести блог?
Якшо коротко, то я в минулому журналіст))) Я декілька років читала різноманітні блоги, потім стала мамою і трохи згодом вирішила теж щось писати (бо мабудь не можу не писати до людей), думаю це було від зміни ритму життя, така собі спроба бути в оточені творчіх і різних людей. Було важко з мурашника потрапити в мушлю на дні океану, тому блог тимчасово став віртуальним повітрям)))

2. Для кого в першу чергу ви ведете блог: для себе чи для читачів?
Мммм, це мабудь як спитати у музиканта, для кого він написав пісню і співає) Для мене одне без одного не існує. Я не заробляю на блозі... То є місце мого діалогу з людством... такі собі розмови за горятком кави. Принаймі я так спиймаю все що роблю в блогах. 

3. Ви були слухняною дитиною?
О-о-о! Ні, то казка не про мене))) (Так, мам?;)) У мене ж СВОБОДА у генах та крові))) + завищене відчуття справедливості та упрямість. Вільна людина не може бути під паном, тому якшо батіки не переходили межі то все було чікі-пікі))) Хоча я завжди пислухалася до авторитетних дорослих і ніколи не була підлою.

4. Ви хотіли б здійснити подорож у космос до зірок?
Як казав мій фельшер у школі "Та у вас, пані, всі показники як у космонавтів", на що я запитувала у свої то 15 років  в нього "А шо ж то я блюю тільки при виді гойдалки?" і недай боже туди присісти))) Але я заради вражень здійснила б таку подорож, бо враження надихають, а куди Музі без натхнення))

5. Є мрії, які вимагають значних фінансових вкладень, або для їх здійснення необхідно багато часу, або вони залежать від рішення інших людей, а є мрії-бажання, виконання яких залежить тільки від вас. У мене наприклад э таке бажання - спробувати лобстера :) А у вас є таке бажання, яке не важко втілити у життя? Якщо так, то що вам заважає його здійснити?
Вже другу годину листаю записник з мріями та планами їх здійснення і розумію що там все залежить від мене))) Але перші, що я збираюсь втілити в життя, це схуднути та сісти за кермо авто. Хоча ось тут Юля твої лобстери, я кароче +1) 
А заважає мені завжди одне - ЛІНОЩІ)

6. Ви любите свята? Яке ваше улюблене свято?
Люблю... Люблю родинні свята. Коли друзі збираються та проводять час разом, то вже і є свято) А ще обожнюю Різдво і водити Меланку (Козу)

7. Як ви любите святкувати свій день народження?
У мене важкі стосунки з днем народження, але друзі і рідні то головний інтрер'єр) Народитися у щедрий вечір і святкувати свій ДР коли всі співають щедрівки.... ах, то все для мене))))))

8. Що ви любите більше: читати або дивитися кіно?
Кіноман я) Перечитала у своєму житті достаньо велику кількість різноманітної літератури, бо працювала у книгарні. Бувало шо там докотилася до Даші Донцової, це був стрес))) Тому я дуже прискіплива у виборі читання.

9. Який ваш улюблений персонаж? Чому?
Мені складно писати про персонаж у літературі. Є улюбленні письменники де кожен з його персонажів полюбився давно та надовго, це Остап Вишня і Гоголь. Є Керрі яка у мої 13 років мене дуже вразила. Цей твір Стівена Кінга (перше його оповідання прочитане мною) я прожила читаючи. А ще є Анна Кареніна.. з ідиотизмом цієї жінки я зі шкільної парти змиритися не можу) Мабудь тому шо мужик писав)) В мене були дуже горячі суперечки з вчітелькою по зарубіжній літературі після прочитаного Льва Толстого. А з сучасного - Ірена Карпа та всі її кралі та коліжанки залишаються фаворитками сьогодення.
З кіно-персонажами навідь незнаю, їх багато кожного дня. Ну ось в дитинстві я шаленіла від Зайчика, потім Максима Перепелиці та Маестро. Леонід Биков мій чоловік дитинства)))

" - Как же вы не заметили? Мы же сегодня над моей Украиной дрались…

-А как тут заметишь? Те же поля, дороги, села…

- Э, нет! А воздух? Другой. А небо — голубее. И земля зеленее!"

І тоді зовсім маленька я, зросуміла як любе свою Україну)
Ну і доктор Хаус, кудиж без нього)


10. Придумуючи питання, мені згадалися шкільні анкети: зошити, в які ми вклеювали красиві картинки і писали питання, а подружки на них відповідали:))) У вас були такі зошити? Якщо так, то про що ви запитували?
Було дєло, тільки здебільшого я малювала в них.... точніше кажучі створювала дизайн анкет, собі та дівчатам. Ну а питання були мабудь банальні, типу який колір улюблений) Не пам'ятаю.

11. І що у школі ви робили цікавого, крім навчання?
Хі-хі))) Талановита людина, талановита у всім) Я була художником-дизайнером стінгазет нашого ліцею, а ще іноді отсилали у МіськВНО (ГорОНО якшо шо) там за тьотьок помалювати. Ходила співати у хорі, співала у шкільному ансамблі. Займалася балетом, народними танцями та сучасною хореографією. Мучила свого вчителя, у художній школі (що я туди ходила знала лише бабуся, бо мама, я так вважала, не віре у мій талан), своїми "не трогайте мене, я так бачу") Шось трохи займалася гімнастикою, стрибала на батуті і пробувала легку атлетику. Була незламним відвідувачем юнного натураліста та юнного техніка. Де випалювала по дереву, робила квіти з тканини, вчилася в'язати та вишивати, помагала хлопцям конструювати літаки (де ті пацани зара, ото безпілотників наробили б), тощо. Коротше я робила все до чого дотягувалися мої руки)))) 
А починалося все з того, що мама у садочку не пустила мене на скрипаля вчитися. Убила в мені геніального музиканта, що призвело до такого ось скітанія по гурткам)))))
Потім не пустила вчітися на художника або актора після школи, за шо я на неї псіханула і узяла на себе проектування та розробку надземного та підземного будівництва, метро та війскових баз. Після університету послала все це під три чорти і вдарилась у журналістику... потім народила дитину і знов малюю!

Юль, я тобі так вдячна за твої питання!!! Провела ніч в спогадах і зрозуміла шо моє життя є неймовірно різноманітним і кольоровим... Дякую тобі!

Передаю нагородку далі, хочу почути відповіді на мої питання від:
- Світлани  "СВЕТлый понедельник"
- Юлії "Мої фотографії та їхня біографія"
- Ганни  "Charming owl"
- Олени "Ярунін закуток"
- Вікторії "Вольниця"
- Ілони "Maliovanka"
- Теняни "Спокушаючи книгою..."
- Ольги "Вдохновение"
- Ірини "Темное дельце"
- Ліани "Авторский печорк"
- Олени "Lena Popova Photography"

А ось мої питання:
1. Яке ваше головне правило?

2. Що ви хочете встигнути зробити до кінця цього року?

3. Без чого ви неуявляєте своє життя?

4. Що у своїй творчості ви любите найбільше?

5. Яку якість у своїх друзях ви цінуєте найбільше?

6. Хто або що є вашим натхненням?

7. Розкажіть про країну у якій би ви мріяли побувати і чому?

8. Хто є вашим кумиром у творчості якою ви займаєтесь?

9. Яку б ще творчу ланку ви б хотіли опанувати?

10. Яка музика вас надихає?

11. Чи визначилися ви у вашій самоцілі у цьому житті?

Ще раз дякую за участь у естафеті нагород і чекаю познайомитись з вами, дівчата, ближче!

© Myzzza

All contents of this blog are subject to copyright. You may not copy, dissemination (including by copying to other sites and resources on the Internet) or any other use of the information and facilities without prior authorization.альтернативный текст

9 коментарів:

  1. Дуже цікаво про тебе трішки дізнатися, правда.
    І дякую за естафету)

    ВідповістиВидалити
  2. ..це вже другий раз до мене приходить подібна нагорода )))..напевно це знак, що треба її все ж таки прийняти :)

    ВідповістиВидалити
  3. Крутецько!))))) Як приємно дізнаватися щось нове та супер цікаве про блогоподруг! І, звичайно, супер приємно отримати таку нагороду! Щира дяка!

    ВідповістиВидалити
  4. Коли писала питання, була не впевнена в їх цікавості, а почитала відповіді і зрозуміла, що те що треба)))))
    Дякую, Музо! Та приєднуюся до схуднення і водіння, тепер треба тільки з лобстером визначитися, чи це перше бажання ,яке треба виконати, чи то залишити його як приз після виконання двох інших))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Думаю, лобстерів тре на десерт залишити, щоб стимулювати схуднення))

      Видалити
  5. Дійсно було дуже цікаво про тебе дізнатись трохи подробиць). І дякую тобі за естафетну нагороду.Обов'язково відповім, але трохи пізніже. Бо треба тут одну роботу терміново доробити.

    ВідповістиВидалити
  6. дякую за нагороду )))) мені справді дуже приємно!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Чекаю вас дівчата, дуже хочетья і вас пізнати ближче!)

    ВідповістиВидалити
  8. Оля, було дуже цікаво познайомитись з Тобою ближче!
    Дякую за нагороду, приємно!
    На жаль, зовсім не маю часу писати великі пости.
    Така нагорода мені випадає не вперше, чесно, я ні разу не відповідала на запитання. Мало часу тепер на блоговедення.

    ВідповістиВидалити

myzzzadreams. На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Translate