Follow Me

Одне з 7 природних чудес України



By  Myzzza     вівторок, серпня 05, 2014    Мітки:, 
Ну що, продовжимо наші подорожі Україною?
Біосферний заповідник "Асканія-Нова" імені Фрідріха Едуардовича Фальц-Фейна - найстаріший степовий резерват миру,  що входить в сотню найбільш відомих заповідних територій планети. І ми, будучи неподалік, звичайно не змогли не провести там день. Там чарівно, чисто, поміж ніг бігають качки і легені дихають найсвіжишим повітрям. Потрапили ми на годування тварин, тому можливо для фото це були не найкращи пози, а ось для дитини, то шо там і для нас було дуже цікаво. Хіба ви бачили як їдять причмокуючи бізони, або як ділять одне корито зебри та коні? А ми бачили))) А ще там у всіх нещодано народжені дитинчата і вони такі щирі та кумедні. Та й взагалі, там всі тварини усміхаються, взагалі всі, розумієте. Хоча, дивіться самі!



Зустріне вас дама та нал'є вина)))










така собі тиха година в качко-садочку)))


після того, як побачив такі струмочки хочеться стати качкою)))











у всіх обід)






















вагітна альбиносиха









старий вуйко, чи не так?))))






такий старий млин

тут навідь дерева на оленів схожі



Гриф хоч і хижак, але більш ржачної пташки я не бачіла ніколи. Сміялася до сліз, а воно таке сидить на попі і головою за мною круте та кліп-кліп очима))))))




Харахоряця дівки)))


Фрідріх Едуардович Фальц-Фейн (син тієї самої Софії Богданівни Фальц-Фейн, про котру розповідала у постах про Старий порт та Хорли) поміщик, барон, заснував у 1883 р. заповідник "Асканію-Нову". У напівпустому степу виростив сад, організував зоопарк, акліматизував десятки видів диких тварин і птахів, звезених з усіх континентів планети.





І це ще не все, що має "Асканія-нова"
... далі буде

Любіть УКРАЇНУ та посміхайтесь їй!!!

© Myzzza

All contents of this blog are subject to copyright. You may not copy, dissemination (including by copying to other sites and resources on the Internet) or any other use of the information and facilities without prior authorization.альтернативный текст

1 коментар:

  1. Як гарно! Наче і народилася недалечко від тих міст, але не була там! Але у список місць де хочу побувати внесла :) Дякую!

    ВідповістиВидалити

myzzzadreams. На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Translate