Follow Me

Я повертаюсь



By  Myzzza     пʼятницю, березня 21, 2014    Мітки:,, 
(мій вічний вогник пам'яті)

Я повертаюсь... невеличкими кроками, потроху повертаюсь. Маю надію що кулі та бомби брацького народу таки не полетять на наші голови.

Сьогодні ще один історичний момент у нашій Україні, він позитивний...і я дуже хочу щоб і надалі були лише добрі, позитивні миттєвості, події, прагення та здобутки! Нажаль вже ніколи не забуду наших найсміливіших та найкращих воїнів світла, цю блакитну каску сімнадцятирічного героя, нашу "Небесну сотню"- найвільніших хлопчиків та чоловіків. Не пробачу Путіну не просто вкрадений Крим, я не пробачу йому того ножа в спину матері, котра оплакує загибель свого сина!!! Коли десятки мільйонів українців проводжали в останню подорож своїх героїв, нелюди відбирали нажите роками у наших братів - кримських татарів. Їх знову змушують тікати зі своєї землі... не пробачу!
Хочу подякувати нашим військовим... їх нищили жорстоко останні три роки, а до того просто не звертали уваги. Але вони виявилися незламними, вони не зрадили українцям, вони не піддалися на "золотий батон" і не пішли вбивати народ України. Вони без зброї мужньо стояли за свою Україну, коли ворог наставляв на них автомати. РОСІЯ, за що ти борешся????!!!! Прийшовши на нашу землю, прикриваючись жінками та дітьми, кидаючи з-за їхніх спин гранати у наших моряків, змушуєш їх здатися? Чи захопивши школу та дитячій садок прагнеш щоб наші військові присягнули РФ? Дивний спосіб турботи в тебе, "брате"! А нам відступати нема куди, це наша земля, наша мова, наша культура.... наш дім, наші діти та наше життя. А здаватися ми не вміємо, ми не вміємо зраджувати наших дітей! Розумієте, просто не вміємо... генетично не вміємо! Самий найголовніший наш ген - це ген свободи. І в цьому ми невинні, це зробила матінка природа. А ви, "товарищь" Путін, і такі як ви, за довгі строрічча здобули для українців ще один ген - ген боротьби за свою свободу! Тому незнаю чи обіграєте ви матінку природу зі своїм прагенням створити "примусово-щасливий СССР".
Родичі, які давно живуть на Росії, завжди приїздять у відпустки на свою рідну землю, раптово починають кричати що ти бандерівець... Агов, ви не забули що в нас тече одна кров!? То що за міфічні бандерівці - нові бабайки?  Нажаль, мені здається, це не ми стали фашистами, а що це саме ВИ забули що таке думати, що таке поважати і що таке любити! Вимкніть свої кляті телевізори, вийдіть на вулицю та подивіться на світ. Спробуйте комусь допомогти або пропросити допомоги для себе, спробуйте просто привітатися з перехожим... хоть щось спробуйте, га?! Не закінчуйтесь на тому щоб вкинути папірець в урночку за якогось дядю! Ви думаєте що дядя для вас щось зробить, не? Ааааа... якщо не зробе - будете його обсирати, а потім виберете іншого? Прокиньтеся!!! Проходять десятки років, поки ваші дупи міняють дивани, прикриваючись клацанням пульту телевізора, кидаючи черговий папірець в урночку!!! Ох, та це ж мене госдеп загіпнотизував, ага... Так ціни б не було тому госдепу, якщо б він кожному привив прагення свободи, любов до своєї країни, повагу до кожного, хто живе поруч на цій планеті, готовність подати руку у скрутний момент!!! Бути не просто одним народом, а бути одним цілим,  котре дихає вільно, працює не покладаючи рук і будує не швидко, але виважено та міцно своє майбутнє. В Україні вже ніколи ніхто не скаже "та а шо я сам можу зробити, це не реально", бо тепер кожен знає, якщо він зробить крок вперед, то озернутися не встигне, а поруч вже будуть стояти мільйони.
Тому я повертаюсь, повертаюсь такою, яка й була... хоча і з понівиченим серцем але більш сильнішою, більш впевненою та з незламною душею..бо ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, вони оселяються в наших душах!
Слава Україні!

© Myzzza

All contents of this blog are subject to copyright. You may not copy, dissemination (including by copying to other sites and resources on the Internet) or any other use of the information and facilities without prior authorization.альтернативный текст

2 коментарі:

myzzzadreams. На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Translate