Follow Me

3 в 1



By  Myzzza     понеділок, січня 13, 2014     


Виявляється що після 30-ти теж є життя)))
Сьогодні мені 31 рік, але мені здається що я зависла в районі 25 і що ті самі тридцять, наступлять років так, через 25. Зараз я щаслива, трохи божевільна мама чарівного синочка. Це для мене найголовніша подія протягом 5 років. Потрохи звикаю бути мамою, хоча манявка каже, шо я просто його супер-друг любима мама Зай. Від цого мене пре! Я сама свою маму вважаю своєю найкращою подругою. І таке відношення мене вберігало від багатьох помилок. Мам, знаю що ти читаєш мій блог, тому будь дуже здорова та щаслива... бо тобі ще довго терпіти мої грандіозні подвиги. Спасибі мамуся за таку класну доню!

Дружина я напевно не ідеальна, але це тільки тому, що ідеальних людей не буває))) Я дуже люблю свого чоловіка! З ним тепло і не страшно, хочеться з танцями і бубном завжди підтримувати домашнє вогнище. І обов'язково розділити з ним принесенного мамонта))) Іноді звичайно підпилюю його, але це тільки щоб статус дружин у всьому світі не заплямувати. Ну думаю років через триста, коли ми будемо старі й нематьорі, сидячі на припячку біля океану він обовязково розкаже мені, яка я була суперова дружина)))

В мене дуже дохрінаські знайомих, але серед них є небагацько справжніх друзяк... і скажу я вам - воні КРУТІ!!! Бо кожен з них є особистістю з найкращими та відбірними тарганами в голові! За це їх і ЛЮБЛЮ!

А ще я митець ... я ж і побілити і покарасіть і підшити і ще багато "і" ... Не скажу що я в пошуку себе, але й не скажу що вийшла на своїй зупинці. Коротше я вчуся всьому що мені цікаво. Вдосконалюю свої вміння. Обожнюю критику на свою адресу, це для мене величезний поштовх до самовдосконалення. Хоча просто так її не прийму, обов'язково посперичаюся))))

Коротше з днем народження мене!!! Всім привіт та з Старим Новим Роком!!! Щастя та натхнення! Муза з вами!


© Myzzza

All contents of this blog are subject to copyright. You may not copy, dissemination (including by copying to other sites and resources on the Internet) or any other use of the information and facilities without prior authorization.альтернативный текст

5 коментарів:

  1. З Днем народження! Прочитавши пост, я зрозуміла, що хочу побажати тобі, залишатися завжди такою, якою ти є!

    ВідповістиВидалити
  2. С Днем рождения!!! Здоровья тебе и твоей семье!!! Пусть сбываются мечты!!!
    Классно написано, с интересом почитала:)

    ВідповістиВидалити
  3. Ну и здесь я вставлю сови 5 копеек)). С Днем Рождения!!!)
    Интересных проектов, побольше веселых праздничных дней и благополучия всей семье!

    ВідповістиВидалити
  4. Муза, с Днем Рождения! Желаю не терять оптимизма и оставаться всегда на позитивной волне! И конечно же много здоровья! И добро пожаловать в ряды.... кому за 30))))))

    ВідповістиВидалити

myzzzadreams. На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Translate