Follow Me

Kings&Queens



By  Myzzza     понеділок, лютого 01, 2016    Мітки:, 

Тиждень другий в марафоні від Elina Ellis
Чи відгадаєте хто король на моєму арті?


І до теми коронатих) похизуюсь подарунком від короля карикатури Юри Журавля


Двотомник "Карикадурки" приїхав мені до дня народження


На видання цих книжок, Юра збирав на спільнокошті. Було дуже приємно допомогти для такої талановитої справи, а ще неймовірно круто отримати такі подарунки)



Я б нашому Міністерству освіти порадила молити на колінах, та за великі гроші просити Юру малювати для підручників з літератури та історії. Це настільки захоплює дітей. Мого п'ятерічку неможливо було відтягти від цих книжок. Він запитував про кожен малюнок, хто це, що він робить тощо. За пару годин мій малий отримав вражаючий курс з історії України, як сучасної так і стародавньої, малий просто шалинів від наших діячив культури, містецтва та політики. Просив розповідати в деталях про кожну намальовану людину. А коли я йому сказала що Юра, котрий намалював це все, ще й музикант, Макар сказав - "Оце він крутяк! Не думав шо може бути в одного багато талантів!"



А ще маленький "великий" бонус до книжок, набір листівок "Битва за рідну землю". Підуть вони у машину жити, будуть їздить з нами і виховувати старше покоління, бо з рідною історією у них великі проблеми.


А це замість епілогу) бо куди ж королям та королевам без маленького бридкого блазня! Гииии)


© Myzzza

All contents of this blog are subject to copyright. You may not copy, dissemination (including by copying to other sites and resources on the Internet) or any other use of the information and facilities without prior authorization.альтернативный текст

Немає коментарів:

Дописати коментар

myzzzadreams. На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Translate