Follow Me

Перший вчитель



By  Myzzza     середу, вересня 02, 2015    Мітки: 

Першевересня-першевересня, а я ото як вічний студент) вчусь і вчусь. 
Хочу розсказати про свого найулюблинішого сучасного художника. Десь півроку тому натрапила на іллюстрації канадійского хлопця Bobby Chiu. Мене глибоко вразили не лише його творіння-створіння, а ще й техніка малювання. І тут я виграла БІНГО! Боббі має свій канал на ютубі, де він спочатку викладував свій процес, а тепер і навчальні уроки. Так ось я, лупала очима, витирала слину і вже давно прирівняла його до ліку святих, відганяючи від себе думки про те щоб спробувати цю техніку. А потім канєша псіханула і спробувала) Це дійсно круто! Коли починаєш вимальовувати персонаж, тобі не потрібно думати про кольори, йде суцільна гра тіні та світла. А вже як награються вони, можеш грати сама, розварбовуєш як мале дівчисько і кайфуєшь. Зараз я все частіше юзаю цю техніку коли малюю персонажа. Так шо сенкью вері мач Боббі, ти мій перший вчитель з іллюстрації!
А, ще забула сказати, шо коли мене ото торкнуло намалювати аля "я крутий художник з Торонто" мене торкнуло не по дитячому, а аж на три скетчи відразу. Ділюся своїми "першийразвпершийклас", може теж когось торохне)))




Маю надію, що колись повернусь до цих скетчів та доведу їх до ладу.

© Myzzza

All contents of this blog are subject to copyright. You may not copy, dissemination (including by copying to other sites and resources on the Internet) or any other use of the information and facilities without prior authorization.альтернативный текст

Немає коментарів:

Дописати коментар

myzzzadreams. На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Translate