Follow Me

Риболовля на Росі



By  Myzzza     понеділок, травня 19, 2014    Мітки:, 

Травень був би не травнем, якшо б в нього не було багато вихідних днів з виїздами за місто. Так вже повелося в нашій родині, що в травні збираємось з друзями родинами і вирушаємо на риболовлю) Попри важку зиму та неменьш страшну весну, як то кажуть "війна війною, а обід за роскладом". Цого разу вирішили їхати на річку Рось в пгт.Рокитне. Три дні та три ночі були цікавими, багато дискусій на різноманітні теми, трохи веселощів і знову дискуси.
Мені чомусь здавалося, що крім нас у цьому великому лісі нікого немає. Але у вечорі 9 травня якась компашка закричала "Слава Україні!"... і тут понеслося) "Героям Слава!" лунало по всьому лісі))) І як приємно коли у другій години ночі, ти сидиш з друзями, а тут з кущив виходе чоловік п'ять молодиків кріпкої статури і кожен з них каже вам - "Доброго вечора пані та панове!" і проходячи далі вибачаються і бажають спокійної ночи та вдалого дня з мирним небом в Україні.

Україна чарівна своєю природою, вона різна та кольорова від півдня до півночи, від східу до західу. Я пішаюся українцями та нашою Україною!

Ось чому наш прапор саме такий, бо майже цілий рік наша земля вкрита такими барвами.


Маленька річечка Рось


Синуськін наш та вода - нерозлучні)) а ще й маленького дружбана знайшов)) 








Ну і квіточки-травинки, мій маленький фєтіш))))










































Тато - капітан)))



Тато - кулінар)))








Трохи совкових грибів, мабуть тут був пляж)




Дощ на Росі



Любіть УКРАЇНУ!!!





© Myzzza

All contents of this blog are subject to copyright. You may not copy, dissemination (including by copying to other sites and resources on the Internet) or any other use of the information and facilities without prior authorization.альтернативный текст

Немає коментарів:

Дописати коментар

myzzzadreams. На платформі Blogger.

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Translate